Ο Ολυμπιακός έλυσε τη συνεργασία του με τον Μίλιτς
Ήταν αναμενόμενο πως ένας από τους παίκτες που θα αποχωρούσαν από τον
Ολυμπιακό θα ήταν ο Χρβόγιε Μίλιτς. Ο 29χρονος Κροάτης, ο οποίος
αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Φιορεντίνα, δεν κατάφερε να
προσφέρει τα αναμενόμενα στους «ερυθρολεύκους». Έτσι η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του και ο
αριστερός αμυντικός έμεινε ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Ήταν αναμενόμενο πως ένας από τους παίκτες που θα αποχωρούσαν από τον Ολυμπιακό θα ήταν ο Χρβόγιε Μίλιτς. Ο 29χρονος Κροάτης, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Φιορεντίνα, δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στους «ερυθρολεύκους».
Είναι ενδεικτικό πως δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη κανενός από τους τρεις προπονητές που είχε η πειραϊκή ομάδα στο διάστημα αυτό (Χάσι, Λεμονής, Γκαρθία), με αποτέλεσμα να έχει μηδαμινή συμμετοχή, καθώς έπαιξε μόνο σε 2 ματς στην Super League και σε άλλα 2 στο Κύπελλο.
Έτσι η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του και ο αριστερός αμυντικός έμεινε ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή (13:00) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο (16:00), στο σημερινό πρόγραμμα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΛ Novibet στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας (19:00)- Εκτός έδρας «μάχη» για ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο, η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Μεγάλο διπλό για τους Μπακς, καθώς επικράτησαν με 108-105 στην έδρα των Σανς – Σπουδαία εμφάνιση από τον Ράιαν Ρόλινς (26π.), δεν αγωνίστηκε ο Αντετοκούνμπο.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας