Ο Ρονάλντο παίρνει τη βοήθεια της… τεχνολογίας
Τη βοήθεια της τεχνολογίας πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ντεπορτίβο ΛαΚορούνια που βρήκε τους Μαδριλένους να επικρατούν με 7-1.
Τη βοήθεια της τεχνολογίας πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ντεπορτίβο ΛαΚορούνια που βρήκε τους Μαδριλένους να επικρατούν με 7-1.
Συγκεκριμένα ο πορτογάλος σούπερ σταρ χτύπησε το κεφάλι του στην προσπάθεια του να σκοράρει το 6ο γκολ της ομάδας του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το πόδι αμυντικού της αντίπαλης ομάδας, του Σαρ, και να πέσει στο έδαφος ματωμένος.
Αμέσως οι γιατροί της ομάδας του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια εκείνος ζήτησε το κινητό του γιατρού για να δει με τη βοήθεια της κάμερας το πρόσωπο του.
Γιατί άλλωστε πως θα έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο άμα δεν ήταν περιποιημένος;
in.gr
- Συνταγές: Κεφτέδες τόνου
- Το 2025 ήταν η τρίτη θερμότερη χρονιά ιστορικά
- H κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα καταγγέλλει σχέδιο δολοφονίας του προέδρου Τσάβες
- Η διαλειμματική νηστεία δεν λειτουργεί το ίδιο για όλους
- Καιρός: Υποχωρεί το τσουχτερό κρύο την Τετάρτη – Έως τους 17 βαθμούς η θερμοκρασία
- Τα μαθηματικά της αποτυχίας – Οι ΗΠΑ επιχείρησαν 66 ανατροπές κυβερνήσεων, αλλά…
- Οι Duran Duran αφιέρωσαν το «Ordinary World» στη Ρενέ Γκουντ- Το μήνυμα κατά της ΙCE μήνυμα από τη σκηνή
- Plan B στις σχέσεις; Είναι πιο συχνό από όσο νομίζεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442