Ο Ματ Λοτζέσκι δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό ούτε στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της
Euroleague. Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από
αιμάτωμα στο δεξί πέλμα, απουσίασε και από την χθεσινοβραδυνή αναμέτρηση
του «τριφυλλιού» με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Ματ Λοτζέσκι δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό ούτε στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Euroleague.
Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο δεξί πέλμα, απουσίασε και από την χθεσινοβραδυνή αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.
Ο 32χρονος άσος δεν κατάφερε να προπονηθεί την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός «μάχης» από την αναμέτρηση με την «ομάδα του στρατού».
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Λοτζέσκι θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε θεραπείες και το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα επανεκτιμά σε καθημερινή βάση την κατάστασή του, προκειμένου να διαπιστώσουν πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πράσινων».
Ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές ρόστερ, με τους Βέσελι, Ερνανγκόμεθ και Φαλ να είναι τρεις που θα αποχωρήσουν.
Ο Γάλλος δεν καταλαβαίνει ότι προκαλεί άσχημη εντύπωση το να διατηρεί στον πίνακα διαιτητές που κάνουν κραυγαλέα λάθη όπως ο Ματσούκας (Εύβοιας) ή ο Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας