Ανοιχτά σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ
Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή, τα καταστήματα στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων. To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.
Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή, τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων. To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.
Όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης: «στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το ψυχολογικό θετικό πρόσημο των εορτών και στις χειμερινές εκπτώσεις, ξεπερνώντας τον περυσινό τζίρο του πρώτου διμήνου των 5,5 δισ. ευρώ. Ωστόσο φέτος κάτι διαφαίνεται να αλλάζει στη ψυχολογία της αγοράς που μας επιτρέπει να προσδοκούμε σταδιακή αύξηση της κατανάλωσης, καλύτερους τζίρους και μία επιτέλους καλύτερη νέα χρονιά για το εμπόριο».
Απεργία από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων
Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία στο εμπόριο και η απεργιακή συγκέντρωση της ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Κέντρο «Athens Mall», στο Μαρούσι στις 10 το πρωί.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας η απεργία πραγματοποιείται «ενάντια στη συνεχιζόμενη θεσμοθετημένη λειτουργία των καταστημάτων για 8 Κυριακές το χρόνο, την οποία όχι μόνο διατήρησε άθικτη η σημερινή Κυβέρνηση, αλλά τη διεύρυνε σε 6 περιοχές για 32 Κυριακές, όλη την καλοκαιρινή περίοδο».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442