Η εντυπωσιακή νίκη του Προμηθέα Πάτρας επί του Άρη με διαφορά 30 πόντων (70-40) -που τον οδηγεί προσωρινά στην 1η θέση της βαθμολογιας- και η νίκη της Κύμης επί του Πανιωνίου στην παράταση με ξεχώρισαν στην 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.
Την Κυριακή οι αγώνες Λαύριο–ΑΕΚ, Ολυμπιακός–Κόροιβος και Παναθηναϊκός–Τρίκαλα.
Αναλυτικά:
Προμηθέας – Άρης: 70-40
Συνέχεια στην εφετινή εντυπωσιακή πορεία του στην Α1 Ανδρών έδωσε ο Προμηθέας Πατρών, ο οποίος δε λέει να διακόψει το… φλερτ με την κορυφή της κατάταξης.
Οι Αχαιοί υπερασπίστηκαν την έδρα τους με το βαρύ 70-40, απέναντι στον Άρη, για την 7η αγωνιστική, αύξησαν σε 6-1 το ρεκόρ τους, κρατώντας απόρθητο το «σπίτι» τους και υποχρεώνοντας τους Θεσσαλονικείς στην 4η ήττα. Πανιώνιος – Κύμη: 91-92 (κ.α. 80-80)
Η Κύμη αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι των… ουραγών, σημειώνοντας πολύτιμη νίκη, την πρώτη στην εφετινή Α1 Ανδρών και μάλιστα εκτός έδρας.
Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη χρειάστηκε την παράταση για να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Πανιωνίου με 92-91, για την 7η αγωνιστική, υποχρεώνοντας τους «κυανέρυθρους» στην έβδομη απώλεια σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
ΓΣΛ Φάρος – Ρέθυμνο: 70-89
Το πρώτο «διπλό» στην εφετινή Α1 Ανδρών πανηγύρισε στη Λάρισα το Ρέθυμνο. Οι Κρήτες επικράτησαν με 89-70 του ΓΣΛ Φάρου, για την 7η αγωνιστική, βελτίωσαν σε 2-5 το ρεκόρ τους και απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 4η ήττα τους.
ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου: 70-56
Την τέταρτη νίκη του στην Α1 Ανδρών, πανηγύρισε στην έδρα του ο ΠΑΟΚ.
Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν άνετα στο τελικό 70-56 επί του Κολοσσού, για την 7η αγωνιστική, υποχρεώνοντας τους Ροδίτες στην τέταρτη ήττα τους.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας