«Παρών» δηλώνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις στο ελληνοκορεατικό φόρουμ
Ελληνοκορεατικό επιχειρηματικό φόρουμ διοργανώνεται, σήμερα, από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κορέας, το Enterprise Greece και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Κορέας, Λι Νακ Γιόν, στην Αθήνα.
Ελληνοκορεατικό επιχειρηματικό φόρουμ διοργανώνεται, σήμερα, από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κορέας, το Enterprise Greece και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Κορέας, Λι Νακ Γιόν, στην Αθήνα.
Στην εκδήλωση που είναι κλειστή για το κοινό, θα συμμετάσχουν 44 Κορεάτες, εκπρόσωποι επιχειρήσεων και κυβερνητικοί αξιωματούχοι και αντίστοιχος αριθμός Ελλήνων συμμετεχόντων, καλύπτοντας τους τομείς της ναυπηγικής βιομηχανίας, της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, του τουρισμού και των προϊόντων διατροφής.
Πενήντα εννέα είναι οι συμμετοχές, από ελληνικής πλευράς, στο φόρουμ και εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη και τους εκπροσώπους επιμελητηρίων και οργανισμών, συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των εταιρειών Αpivita, Μέλι Αττική, Mediterra, Agrovim, Bright Ειδικός Φωτισμός ΑΕ, Κτήμα Κυρ Γιάννης, το Κτήμα Πόρτο Καρράς , Κτήμα βασιλείου, Λουξ Μαρλαφέκας, Βερνίκος Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις, ΚΟΥΛ Εφόδια Πλοίων, Alert Shipping Agencies, Κέδρος, ΠΟΛΥΕΚΟ, ΚΥΜΗ ΑΒΕΕ, Baumarket-Μαθιός Πυρίμαχα, Μανεσιωτης Ν. Θ. & Υιος, Mediterranean Bunker Services, Ecomasyn, ΕΛΒΙΚ, Zea Maritime Services, Παπαδοπουλος Ι & Ε, Hajiefemidis, Sea Bright, Πρίσμα Ηλεκτρονικά, NanoPhos και Hemexpo.
in.gr
- Mega-Cancel: Το προσωπικό του πρώην πρίγκιπα Άντριου αρνείται να εργαστεί για αυτόν στη σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν
- Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη – Καθυστερήσεις στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- Ποιοι πετάνε τη σκούφια τους στη Ρωσία με τα αρχεία Έπσταϊν
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τα επόμενα βήματα και ο κίνδυνος απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας
- Ο Ρονάλντο συνέχισε την «απεργία» του και ο κόσμος της Αλ Νασρ τον στήριξε (pics)
- Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]
- Ουκρανία: Ο Τραμπ βιάζεται να κλείσει τη συμφωνία, ο Ζελένσκι συναντά τους Ευρωπαίους και μεγάλο μέρος της χώρας δεν έχει ρεύμα
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ερευνούν τη διαδρομή του χρήματος οι Αρχές – Οι εταιρείες «οχήματα» και η παραίτηση Στρατινάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)




















![Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/61341301-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442