Στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της χρονιάς στρέφουν πλέον την προσοχή τους
στον Παναθηναϊκό, μετά τη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας άρχισαν την Πέμπτη (5/10) την προετοιμασία τους,
εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της A1 Ανδρών, που θα τους βρει
στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ (8/10, 19:30), απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ, είδε στην προετοιμασία τον
Θανάση Αντετοκούνμπο να ενσωματώνεται στις προπονήσεις, μετά την
ολιγοήμερη άδεια που είχε πάρει λόγω του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα
του, Τσαρλς.
Στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της χρονιάς στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό, μετά τη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας άρχισαν την Πέμπτη (5/10) την προετοιμασία τους, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της A1 Ανδρών, που θα τους βρει στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ (8/10, 19:30), απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ, είδε στην προετοιμασία τον Θανάση Αντετοκούνμπο να ενσωματώνεται στις προπονήσεις, μετά την ολιγοήμερη άδεια που είχε πάρει λόγω του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα του, Τσαρλς.
Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ επέστρεψε από τις ΗΠΑ και έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα. Την ίδια στιγμή, ο τραυματίας, Λούκας Λεκαβίτσιους ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στην προπόνηση και υπάρχει αισιοδοξία για επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στην πρεμιέρα της Euroleague.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.