Εγκαίνια με νίκη η Ατλέτικο, ο Παουλίνιο έσωσε την Μπαρτσελόνα
Με το δεξί μπήκε στο νέο γήπεδό της η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μάλαγα για την 4η αγωνιστική της Primera Division. Τα... εγκαίνια έκανε ο Αντουάν Γκριεζμάν στο 61'. Η Μπαρτσελόνα, έστω και με δυσκολία, πέρασε από την έδρα της Χετάφε επικρατώντας 2-1 με ανατροπή και συνέχισε το απόλυτο σερί της. Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Βαλένθια.
Λεβάντε και Βαλένθια τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» και
αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.
Η Μπέτις επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Με το δεξί μπήκε στο νέο γήπεδό της η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μάλαγα για την 4η αγωνιστική της Primera Division. Τα… εγκαίνια έκανε ο Αντουάν Γκριεζμάν στο 61′.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και με δυσκολία, πέρασε από την έδρα της Χετάφε επικρατώντας 2-1 με ανατροπή και συνέχισε το απόλυτο σερί της.
Οι Καταλανοί δέχθηκαν στο 39΄ το πρώτο τέρμα στην εφετινή σεζόν από τον Σιμπασάκι, αλλά στο 62΄ ο Ντένις Σουάρεθ έφερε τον αγώνα στα ίσια και στο 84΄ ο νεαποκτηθείς Παυλίνιο, με το πρώτο γκολ του στους «μπλαουγκράνα», διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Βαλένθια. Λεβάντε και Βαλένθια τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» και αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.
Η Μπέτις επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Χοακίν που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Η «Ντέπορ» είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Καρτάμπια (23΄).
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 4ης αγωνιστικής:
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)