Τις ακτές που έχουν μολυνθεί θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Περιοχές που έχουν πληγεί από την οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό θα επισκεφτεί το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από τους δημάρχους της περιοχής θα επισκεφθεί το Φάληρο, τον Άλιμο και τη Γλυφάδα για να διαπιστώσει ο ίδιος το μέγεθος της καταστροφής.
Περιοχές που έχουν πληγεί από την οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό θα επισκεφτεί το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από τους δημάρχους της περιοχής θα επισκεφθεί το Φάληρο, τον Άλιμο και τη Γλυφάδα για να διαπιστώσει ο ίδιος το μέγεθος της καταστροφής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ θα καταθέσει σήμερα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενώ χθες με ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ασκήσει έντονη κριτική στην κυβέρνηση την οποία είχε κατηγορήσει για αδιαφορία.
Βασίλης Κικίλιας
Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παν. Κουρουμπλή εξαπέλυσε λίγο νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως ο κ. Κουρουμπλής ήταν στο Λονδίνο και την Κυριακή διαβεβαίωνε πως η διαρροή στο μικρό δεξαμενόπλοιο ελέγχεται κατά 95%. «Σχεδόν πανηγύριζε στα ραδιόφωνα και μας είπε ότι έγκαιρα παρενέβη το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του. Την Τρίτη σε ραδιοφωνική του παρέμβαση μάς είπε, λίγο έως πολύ, ότι έχει περιοριστεί στη Σαλαμίνα και γύρω γύρω από το πλοίο η ζημιά. Σε πληροφορίες δημοσιογράφου ότι η ρύπανση φτάνει μέχρι τη Γλυφάδα, είπε ότι δεν είναι πράγματα αυτά, ίσως μια με δυο κηλίδες. Παίζεται το θέατρο του παραλόγου. Οι κύριοι εγκλημάτησαν κατά της Αττικής» τόνισε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως αν ο Κ. Μητσοτάκης ήταν πρωθυπουργός θα είχε γυρίσει «κουτρουβαλώντας τον υπουργό του από το Λονδίνο, για να συντονίσει και να μαζέψει αυτό το έγκλημα που έχει γίνει».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας