
ΗΠΑ: Το Κογκρέσο καλεί τον Τραμπ να καταδικάσει τις ομάδες μίσους
Το Κογκρέσο ψήφισε απόφαση χθες αργά το βράδυ, καλώντας τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να καταδικάσει τις ομάδες μίσους.
Το Κογκρέσο ψήφισε απόφαση χθες αργά το βράδυ, καλώντας τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να καταδικάσει τις ομάδες μίσους.
Η εξέλιξη αυτή, δρομολογήθηκε μετά την κριτική που δέχτηκε ο Αμερικανός πρόεδρος για την αντίδρασή του, σχετικά με τα επεισόδια βίας σε πορεία των λευκών εθνικιστών στο Σάρλοτσβιλ στην πολιτεία της Βιρτζίνια, πριν από έναν μήνα.
Τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων ψήφισαν ομόφωνα την απόφαση, σύμφωνα με τον Τζέρι Κόνολι, που είναι Δημοκρατικός, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από την Βιρτζίνια.
Η Γερουσία είχε ψηφίσει την απόφαση, την Δευτέρα.
«Σήμερα τη νύχτα, η Βουλή των Αντιπροσώπων μίλησε με μία ενωμένη φωνή για να καταδικάσει ομόφωνα τις πράξεις ντροπής και μίσους της Κου Κλουξ Κλαν (ΚΚΚ), των λευκών εθνικιστών, των λευκών ρατσιστών και των νεό-Ναζί στο Σάρλοτσβιλ,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κόνολι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442