Την πρώτη της νίκη στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών πέτυχε η Πορτογαλία επί
της «οικοδέσποινας» του τουρνουά, Ρωσίας, με 1-0, στο εναρκτήριο ματς
της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες έκανε το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 8ο λεπτό από μπαλιά του Γκερέιρο.
Την πρώτη της νίκη στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών πέτυχε η Πορτογαλία επί της «οικοδέσποινας» του τουρνουά, Ρωσίας, με 1-0, στο εναρκτήριο ματς της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.
Τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες έκανε το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 8ο λεπτό από μπαλιά του Γκερέιρο.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης, που παραμένουν αήττητοι μετά το 2-2 στην πρεμιέρα με το Μεξικό και νίκησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ρωσικό έδαφος, είχαν κι άλλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, με τον Ακινφέεφ να πραγματοποιεί δύο σπουδαίες επεμβάσεις.
Οι Ρώσοι, αντίθετα, δεν είχαν καμία κλασική ευκαιρία στο ματς και δικαίως γνώρισαν την πρώτη τους ήττα (στην πρεμιέρα επιβλήθηκαν της Νέας Ζηλανδίας).
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να τον αφήσει.
Η Μαρινέλλα μαζί με την κόρη της στην Γάνδη, στιγμές πριν την έναρξη του ημιτελικού Άρης - Τρέισερ Μιλάνου, κάνει δηλώσεις γεμάτη αγωνία στον Κώστα Χαρδαβέλλα.