Σόιμπλε: Μη ρεαλιστική η πρόταση του Μακρόν για ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης
Ο Σόιμπλε προειδοποίησε ότι κάποιες από τις προτάσεις του Εμανουέλ Μακρόν, όπως ένας υπουργός Οικονομικών της Ευρωζώνης, απαιτεί αλλαγές στις ευρωπαϊκές συνθήκες, που ο Γερμανός υπουργός δεν θεωρεί ότι είναι ρεαλιστικές αυτή την στιγμή.
Το Βερολίνο θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βοηθήσει τον εκλεγμένο πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν να ενισχύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη νομισματική ένωση, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να υποστηρίξουμε τον Μακρόν», δήλωσε ο Σόιμπλε σε μια εκδήλωση του κόμματος Ένωση Χριστιανοδημοκρατών (CDU).
Εντούτοις, ο Σόιμπλε προειδοποίησε ότι κάποιες από τις προτάσεις του Μακρόν, όπως ένας υπουργός Οικονομικών της Ευρωζώνης, απαιτεί αλλαγές στις ευρωπαϊκές συνθήκες, που ο Γερμανός υπουργός δεν θεωρεί ότι είναι ρεαλιστικές αυτή την στιγμή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας