Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Το ΚΕΠ δανειοληπτών έχει ήδη εξυπηρετήσει 300 πολίτες

Το ΚΕΠ δανειοληπτών έχει ήδη εξυπηρετήσει 300 πολίτες

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από τη λειτουργία του πρώτου πιλοτικού Γραφείου Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών, που έθεσε σε λειτουργία η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και ήδη έχουν εξυπηρετηθεί 303 πολίτες. Σύντομα θα λειτουργήσουν ακόμη δύο γραφεία σε Αθήνα και Πειραιά.

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από τη λειτουργία του πρώτου πιλοτικού Γραφείου Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ), που έθεσε σε λειτουργία η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ), την 1η Μαρτίου 2017, επί της οδού Θηβών 196-198 στον ‘Αγιο Ιωάννη Ρέντη.

Σε αυτό το διάστημα εξυπηρετήθηκαν 303 πολίτες οι οποίοι προσήλθαν στο ΓΕΥΔ, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.

Όπως αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη της υπηρεσίας, «λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των πραγματικών εργάσιμων ημερών (Σαββατοκύριακα, αργίες,κλπ), ο αριθμός αντιστοιχεί σε εξυπηρέτηση περίπου 20 πολιτών ημερησίως».

Με αυτό τον ρυθμό, όταν αναπτυχθεί πλήρως το δίκτυο των 120 γραφείων, θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί περίπου 2.500 πολίτες ημερησίως.

Σημειώνεται ότι είναι έτοιμα είναι να λειτουργήσουν, πιθανότατα την εβδομάδα μετά το Πάσχα, δύο ακόμα ΓΕΥΔ, στην Αθήνα (στη διασταύρωση Σολωμού και Πατησίων) και στον Πειραιά (Μαυρομιχάλη 17), σε χώρους που παραχωρεί ο ΟΑΕΔ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο