«Μπαμ» από το Λαύριο, «ντέρμπι» η ΑΕΚ, νίκες για Αρη, Ρέθυμνο, Προμηθέα
Το Λαύριο πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη της 24ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών, έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τα πλέι οφ. Η αθηναϊκή ομάδα κατάφερε να επικρατήσει μέσα στη Ρόδο επί του Κολοσσού (Κολοσσός - Λαύριο 63-79) που παλεύει να σφραγίσει την είσοδο στα πλέι οφ. Στη Λευκάδα, έγινε ένα... αδιάφορο ντέρμπι με την ΑΕΚ να κερδίζει στο τέλος την αξιόμαχη Λευκάδα (Δόξα Λ. - ΑΕΚ 64-68). Στην 4η θέση επέστρεψε ο Αρης (περιμένοντας το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ), αφού επιβλήθηκε εύκολα του Απόλλωνα Πατρών (Αρης - Απόλλων 79-70) στο Αλεξάνδρειο. Νίκη ελπίδας για τον Προμηθέα κόντρα στην Κύμη (Προμηθέας - Κύμη 81-57), ενώ το Ρέθυμνο έβαλε σε μπελάδες τον Κόροιβο (Κόροιβος - Ρέθυμνο 67-78).
Κολοσσός - Λαύριο 63-79) που παλεύει να σφραγίσει την είσοδο στα πλέι οφ. Στη Λευκάδα, έγινε ένα... αδιάφορο ντέρμπι με την ΑΕΚ να κερδίζει στο τέλος την αξιόμαχη Λευκάδα (Δόξα Λ. - ΑΕΚ 64-68). Στην 4η θέση επέστρεψε ο Αρης (περιμένοντας το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ), αφού επιβλήθηκε εύκολα του Απόλλωνα Πατρών (Αρης - Απόλλων 79-70) στο Αλεξάνδρειο. Νίκη ελπίδας για τον Προμηθέα κόντρα στην Κύμη (Προμηθέας - Κύμη 81-57), ενώ το Ρέθυμνο έβαλε σε μπελάδες τον Κόροιβο (Κόροιβος - Ρέθυμνο 67-78).
&source=in.gr">
Το Λαύριο πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη της 24ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών, έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τα πλέι οφ. Η αθηναϊκή ομάδα κατάφερε να επικρατήσει μέσα στη Ρόδο επί του Κολοσσού (Κολοσσός – Λαύριο 63-79) που παλεύει να σφραγίσει την είσοδο στα πλέι οφ.
Στη Λευκάδα, έγινε ένα… αδιάφορο ντέρμπι με την ΑΕΚ να κερδίζει στο τέλος την αξιόμαχη Λευκάδα (Δόξα Λ. – ΑΕΚ 64-68).
Στην 4η θέση επέστρεψε ο Αρης (περιμένοντας το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ), αφού επιβλήθηκε εύκολα του Απόλλωνα Πατρών (Αρης – Απόλλων 79-70) στο Αλεξάνδρειο.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.
«Ερυθρόλευκο» ρεσιτάλ από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη, συνέτριψαν με 19-3 τη Ντουναουϊβάρος και ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον Α΄ όμιλο του Champions League στην 1η θέση!
Στο 60' η Φούλαμ έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπέρνλι, όμως ανέτρεψε το ματς, επικράτησε 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» και ανέβηκε στην 8η θέση και πλέον ελπίζχει βάσιμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας