Πεζόδρομοι από το Σάββατο στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας
Να μετατραπεί το Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας «σε ένα τρίγωνο - πρότυπο»,
όπως είπε χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης,
επιδιώκει ο δήμος με τις παρεμβάσεις του, οι οποίες ξεκινούν από το Σάββατο, με την απόδοση αποκλειστικά στους πεζούς, δυο δρόμων
που μόνο στα «χαρτιά» ήταν χαρακτηρισμένοι ως πεζόδρομοι.
Να μετατραπεί το Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας «σε ένα τρίγωνο – πρότυπο», όπως είπε χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, επιδιώκει ο δήμος με τις παρεμβάσεις του, οι οποίες ξεκινούν από το Σάββατο, με την απόδοση αποκλειστικά στους πεζούς, δυο δρόμων που μόνο στα «χαρτιά» ήταν χαρακτηρισμένοι ως πεζόδρομοι.
Πρόκειται για τις κάθετες στην οδό Αθηνάς, οδούς Βύσσης και Καΐρη.
Από το Σάββατο η διέλευση του Εμπορικού Τριγώνου προς την οδό Αθηνάς θα γίνεται μόνο από τις οδούς Μητροπόλεως και Καραγιώργη Σερβίας και βεβαίως από τη Σοφοκλέους.
Η οδός Χρυσοσπηλιωτίσσης από το ύψος της Πραξιτέλους θα είναι κλειστή.
Ο Γιώργος Καμίνης διαβεβαίωσε ότι η επιτήρηση από την Δημοτική Αστυνομία θα είναι συνεχής και αυστηρή.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας