Με πρόστιμο 25.000 ευρώ και ποινή κλειστής της Θύρας 4 στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του, τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από την UEFA, για πανό που αναρτήθηκαν στο τελευταίο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Σάλκε και θεωρήθηκαν ρατσιστικού περιεχομένου αλλά και για την μη τήρηση κανόνων ασφαλείας με τους κλειστούς διαδρόμους στις Θύρες 5-6 του γηπέδου Τούμπας στην ίδια αναμέτρηση.
Με πρόστιμο 25.000 ευρώ και ποινή κλειστής της Θύρας 4 στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του, τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από την UEFA, για πανό που αναρτήθηκαν στο τελευταίο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Σάλκε.
Θεωρήθηκαν ρατσιστικού περιεχομένου αλλά και για την μη τήρηση κανόνων ασφαλείας με τους κλειστούς διαδρόμους στις Θύρες 5-6 του γηπέδου Τούμπας στην ίδια αναμέτρηση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας