Ο Τάκης Λεμονής είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως θα είναι ο επόμενος προπονητής των πρωταθλητών.
Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ των ΜΜΕ της χώρας, ο Λεμονής θα είναι ο προπονητής στον οποίο θα καταλήξει ο Ολυμπιακός για να πάρει τη θέση του Βασίλη Βούζα, καθώς δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να απαντήσει θετικά στους «ερυθρόλευκους» ο Γάλλος, Ρεμί Γκαρντ, και έτσι το επικρατέστερο σενάριο είναι να επιστρέψει στον πάγκο, μετά από χρόνια, ο Ελληνας τεχνικός, με συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.