Ο Γιώργος Κιμούλης και επισήμως πρόεδρος του ΚΠΙΣΝ
Πραγματοποιήθηκε στην Τρίτη η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρείας «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε.», κατά την οποία εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας το οποίο αποτελείται από επτά μέλη. Στη θέση του προέδρου ο Γιώργος Κιμούλης.
Πραγματοποιήθηκε στην Τρίτη η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρείας «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε.», κατά την οποία εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας το οποίο αποτελείται από επτά μέλη.
Τα μέλη ορίσθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο. Ένα από τα μέλη ορίσθηκε καθ’ υπόδειξη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ένα καθ’ υπόδειξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, ενώ ως μέλος ορίσθηκε, ex officio, και ο δήμαρχος Καλλιθέας Αττικής.
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΠΙΣΝ Α.Ε. είναι τα εξής:
1. Γιώργος Κιμούλης – Πρόεδρος
2. Νίκος Μανωλόπουλος- Διευθύνων Σύμβουλος
3. Ματίνα Στέα – Μέλος
4. Ανδρέας Νοταράς -Μέλος
5. Δημήτρης Κάρναβος -Μέλος-Δήμαρχος Καλλιθέας
6. Γιώργος Κουμεντάκης -Μέλος- Εκπρόσωπος Εθνικής Λυρικής Σκηνής
7. Δημήτρης Δημητρόπουλος -Μέλος- Εκπρόσωπος Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδας
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας