Τα πρώτα κρύα σήμερα – και όλη η αναστάτωση με τους κλειστούς δρόμους – μας έκαναν να αναφωνήσουμε «σπίτι μου, σπιτάκι μου»! Αλλά για να είμαστε πραγματικά χαρούμενοι μέσα σε αυτό και να μας φτιάχνει τη διάθεση χρειάζονται μερικές λεπτομέρειες.
Και όχι δεν αρκεί να είναι καθαρό με ωραία διακόσμηση για να είναι ταυτόχρονα φιλόξενος και χαλαρωτικός χώρος όπου μπορείτε να ηρεμήσετε πραγματικά – και τώρα μπορεί να το αποδείξει και η επιστήμη.
Είναι επιτακτική ανάγκη να μετατρέψετε την οικία σας σε… σπίτι σας.
Ανθισμένες μανόλιες Αν και δεν θα διαρκέσουν για πάντα όπως τα ψεύτικα, τα λουλούδια έχει αποδειχθεί ότι ενισχύουν σοβαρά τα επίπεδα ευτυχίας σας, συνεπώς βεβαιωθείτε ότι τα βάζα σας είναι γεμάτα με φρέσκα άνθη. Έρευνα που διενεργήθηκε από το πανεπιστήμιο Rutgers της Νέας Υόρκης, διαπίστωσε ότι η παρουσία των λουλουδιών προκαλεί θετικά συναισθήματα και αυξάνει τα συναισθήματα ικανοποίησης. Τι καλύτερη δικαιολογία χρειάζεστε για να προσφέρετε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα;
Εικόνες από τα παλιά Κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες μπορείτε να αποκτήσετε μια αίσθηση ηρεμίας και να νιώσετε θετικά συναισθήματα να σας πλημμυρίζουν, σύμφωνα με μια μελέτη του πανεπιστημίου του Πόρτσμουθ. Γιατί να μην βάλετε δίπλα στο φωτιστικό του κομοδίνου σας μια φωτογραφία των αγαπημένων σας προσώπων και να κάνετε το σπίτι σας μια έκθεση από εικόνες με θετικές αναμνήσεις;
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας