Ευχάριστα νέα για τον Ίβιτς, επιστρέφει ο Κάμπος
Με τις πολλές απουσίες των διεθνών συνεχίστηκε και η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ, με το ευχάριστο νέο της ημέρας να προέρχεται από τον Τζάλμα Κάμπος ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης, δουλεύοντας παράλληλα σε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην περιοχή των προσαγωγών.
Με τις πολλές απουσίες των διεθνών συνεχίστηκε και η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ, με το ευχάριστο νέο της ημέρας να προέρχεται από τον Τζάλμα Κάμπος ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης, δουλεύοντας παράλληλα σε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην περιοχή των προσαγωγών.
O προπονητής Βλάνταν Ίβιτς δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στη Θεσσαλονίκη με την προσθήκη των νεαρών Δοδοντσάκη, Μούτσα και Τζοβάρα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο με εναλλαγές παιχνιδιού και στη συνεχή κίνηση.
Παράλληλα μεγάλη έμφαση δόθηκε στην επιθετική ανάπτυξη, με τους παίκτες να δουλεύουν σε τρεις ζώνες με γρήγορο τελείωμα.
Ο Ίβιτς προσπαθεί να δουλέψει τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, βάζοντας τον φορ στο παιχνίδι και προσπαθώντας να βελτιώσει την ομάδα στην αποτελεσματικότητα των επιθετικών προσπαθειών. Αύριο οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Δένδιας στο Υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» – Παρακολούθησε βολή του νέου τύπου τορπίλης «SeaHake mod4»
- Άννα Φόνσου: «Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη την πρόδωσαν τα πόδια της»
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442