Σαββίδης: «Αλλαγές τον Γενάρη, μονόδρομος η παραμονή Ίβιτς»
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάλιστα να «πέταξε» εκ νέου βαθμούς, χάνοντας 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο, ο Βλάνταν Ίβιτς, χαίρει άκρας εμπιστοσύνης από τη διοίκηση. Χαρακτηριστικός είναι ο δημόσιος διάλογος του υιού του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, τόνισε πως η παραμονή του Σέρβου τεχνικού, αποτελεί μονόδρομο!
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάλιστα να «πέταξε» εκ νέου βαθμούς, χάνοντας 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο, ο Βλάνταν Ίβιτς, χαίρει άκρας εμπιστοσύνης από τη διοίκηση.
Χαρακτηριστικός είναι ο δημόσιος διάλογος του υιού του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, τόνισε πως η παραμονή του Σέρβου τεχνικού, αποτελεί μονόδρομο!
«Ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα της ομάδας. Δεν είναι ο Ίβιτς. Θα το φτιάξουμε το πρόβλημα της ομάδας. Το μόνο πράγμα που δε θέλω είναι να επιτίθονται οι οπαδοί μας στην ομάδας μας. Όλα τα υπόλοιπα θα τα φτιάξουμε τον Γενάρη. Ο Ίβιτς θα μείνει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε ο Γιώργης Σαββίδης.
Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με διήμερο ρεπό, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και θα επιχειρήσει να ξεπεράσει την… απογοήτευση από τη νέα αγωνιστική και βαθμολογική απώλεια.
Με τη διακοπή που ακολουθεί για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και τις απουσίες που θα υπάρχουν από εδώ και στο εξής στην προπόνηση για τον Βλάνταν Ίβιτς, το επόμενο «ραντεβού» ομάδας και τεχνικής ηγεσίας ορίστηκε για την Τετάρτη.
Η καινούργια αποτυχία, η δεύτερη στην σειρά σε εκτός έδρας παιχνίδι μετά τον Ολυμπιακό, έχει δημιουργήσει κύμα ανησυχιών στην ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στο αλεύρι»: Κακουργήματα στα μπλόκα, πλημμελήματα στις υποκλοπές
- Πιερρακάκης: Τα μεγάλα αγκάθια για την ελληνική οικονομία και τι σημαίνει η εκλογή του στο Eurogroup
- Κυβέρνηση «Φραπέδων»: Το πραγματικό πρόβλημα είναι το δικαίωμα σιωπής που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442