Νοκ άουτ και από το ματς με την Λευκάδα ο Μαργαρίτης
Βασική απουσία θα μετρήσει αύριο στη Λευκάδα, για την πρεμιέρα της Α1, απέναντι στη Δόξα, ο ΠΑΟΚ. Αφορά στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος δεν μπορεί να συμμετέχει, τελικά, στην αποστολή των «ασπρόμαυρων», λόγω της κάκωσης στο γόνατό του.
Βασική απουσία θα μετρήσει αύριο στη Λευκάδα, για την πρεμιέρα της Α1, απέναντι στη Δόξα, ο ΠΑΟΚ. Αφορά στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος δεν μπορεί να συμμετέχει, τελικά, στην αποστολή των «ασπρόμαυρων», λόγω της κάκωσης στο γόνατό του.
Ο αρχηγός του «Δικεφάλου», που απουσίασε και από τον πρώτο επίσημο φετινό αγώνα της ομάδας, για το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό (5/10), εξακολουθεί να έχει πόνους, απόρροια του τραυματισμού του. Πρόβλημα που, υπενθυμίζεται απέκτησε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, στη Σμύρνη, με την Πινάρ Καρσίγιακα.
Αμφίβολη για το αυριανό ματς είναι και η χρησιμοποίηση του Νέναντ Μιλιένοβιτς. Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ συνεχίζει τη θεραπεία στον αστράγαλό του, για το διάστρεμμα που αποκόμισε στη μάχη την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, θα ταξιδέψει στη Λευκάδα, χωρίς, ωστόσο, να είναι βέβαιο πως θα καταστεί εφικτό να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με τα χρώματα της Αλβανίας θα αγωνίζεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο Σταύρος Πήλιος, όπως επέλεξε ο αμυντικός της Ένωσης που συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις για τα φιλικά του Μαρτίου - Κλήθηκε και ο Στρακόσα.
Ο... κακός χαμός με το Κόπα Άφρικα συνεχίζεται, με τον αρχηγό του Μαρόκου, Ασράφ Χακίμι, να δηλώνει ότι η Σενεγάλη νίκησε δίκαια και πως δεν θα αποδεχθεί το τρόπαιο...