Χρυσή τουαλέτα αναμένει τους ενδιαφερόμενους στο Γκούγκενχάιμ
Το Μουσείο Γκούγκενχάιμ της Νέας Υόρκης αντικατέστησε τις δημόσιες τουαλέτες ανδρών και γυναικών με μία μόνο uni-sex τουαλέτα. Εκεί οι επισκέπτες του Μουσείου θα βρεθούν ενώπιον μιας χρυσής τουαλέτας 18 καρατίων, έργο του Ιταλού γλύπτη Μαουρίτσιο Κατελάν.
Το Μουσείο Γκούγκενχάιμ, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, αντικατέστησε τις δημόσιες τουαλέτες ανδρών και γυναικών με μία μόνο uni-sex τουαλέτα.
{{{ map }}}
Εκεί οι επισκέπτες του Μουσείου θα βρεθούν ενώπιον μιας χρυσής τουαλέτας 18 καρατίων, έργο του Ιταλού γλύπτη με έδρα το Μιλάνο, Μαουρίτσιο Κατελάν.
Στόχος, όπως αναφέρει το Μουσείο, είναι να κάνει προσιτή στο κοινό μια πολυτέλεια που προορίζεται για το 1% του πληθυσμού, προφανώς τους πλέον ευκατάστατους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442