Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προκριματικών Μουντιάλ
Με μια θεωρητικά εύκολη αποστολή ετοιμάζεται να ξεκινήσει η Εθνική Ελλάδας στον 8ο όμιλο των προκριματικών εν όψει του Μουντιάλ που θα γίνει το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δείχνει ανανεωμένο συγκριτικά με τις πρόσφατες αποτυχίες. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις: Σουηδία - Ολλανδία (1ος όμιλος), Ελβετία - Πορτογαλία (2ος), Νορβηγία - Γερμανία (3ος), Σερβία - Ιρλανδία (4ος), Σλοβακία - Αγγλία (6ος) και Κροατία - Τουρκία, Ουκρανία - Ισλανδία (9ος).
Με μια θεωρητικά εύκολη αποστολή ετοιμάζεται να ξεκινήσει η Εθνική Ελλάδας στον 8ο όμιλο των προκριματικών εν όψει του Μουντιάλ που θα γίνει το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δείχνει ανανεωμένο συγκριτικά με τις πρόσφατες αποτυχίες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (21:45 OTESPORT) στην πόλη Φάρο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Πορτογαλίας.
Ο Γερμανός τεχνικός, που έχει ήδη περάσει στην ομάδα στοιχεία από την φιλοσοφία του, όπως, κυρίως, η διάταξη με τρεις αμυντικούς, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα.
Για τον ίδιο όμιλο, το Βέλγιο που είναι και το φαβορί για την πρώτη θέση, φιλοξενείται στην Κύπρο και εκτός απροόπτου θα πάρει τους τρεις βαθμούς, όπως και η Βοσνία που θα υποδεχθεί την Εσθονία.
Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις: Σουηδία – Ολλανδία (1ος όμιλος), Ελβετία – Πορτογαλία (2ος), Νορβηγία – Γερμανία (3ος), Σερβία – Ιρλανδία (4ος), Σλοβακία – Αγγλία (6ος) και Κροατία – Τουρκία, Ουκρανία – Ισλανδία (9ος).
Οι εννέα ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση του ομίλου τους θα προκριθούν στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. Οι οκτώ καλύτερες δεύτερες θα παίξουν αγώνες μπαράζ για να προκριθούν στο Μουντιάλ άλλες τέσσερις ομάδες.
Η προκριματική φάση θα ολοκληρωθεί στις 10 Οκτωβρίου του 2017, ενώ οι αγώνες μπαράζ θα γίνουν το Νοέμβριο του ίδιου έτους.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας για την προκριματική φάση της Ευρωπαϊκής Ζώνης, έχει ως εξής: 1ος όμιλος (6/9) Σουηδία-Ολλανδία Βουλγαρία-Λουξεμβούργο Λευκορωσία-Γαλλία 2ος όμιλος (6/9) Ελβετία-Πορτογαλία Ν.Φαρόε-Ουγγαρία Ανδόρα-Λετονία
3ος όμιλος (4/9) Νορβηγία-Γερμανία Τσεχία-Βόρεια Ιρλανδία Σαν Μαρίνο-Αζερμπαϊτζάν
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.