Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Με 54 αθλητές σε 11 αθλήματα η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς
Σε 11 αθλήματα, με συνολικά 41 άνδρες και 13 γυναίκες, θα εκπροσωπηθεί η
Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «ΡΙΟ 2016» (7-18 Σεπτεμβρίου). Την
επισημοποίηση της αποστολής για την Βραζιλία έκανε ο πρόεδρος της
Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης, κατά την
διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Σε 11 αθλήματα, με συνολικά 41 άνδρες και 13 γυναίκες, θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «ΡΙΟ 2016» (7-18 Σεπτεμβρίου). Την επισημοποίηση της αποστολής για την Βραζιλία έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Τα αθλήματα με ελληνικό ενδιαφέρον είναι Αντισφαίριση με Αμαξίδιο, Άρση βαρών σε πάγκο, Ιστιοπλοΐα, Κολύμβηση, Μπότσια, Ξιφασκία με αμαξίδιο, Ποδηλασία, Σκοποβολή, Στίβος, Τζούντο και Τοξοβολία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα είχε εκπροσώπηση σε περισσότερα από 11 αθλήματα μόνο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ως «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης.
Αρχηγός Αποστολής θα είναι ο κ. Φουντουλάκης και υπαρχηγός το μέλος της ΕΠΕ, Αναστασία Γκούφα.
«Θα συμμετέχουμε στη Βραζιλία με ό,τι καλύτερο από αγωνιστικής πλευράς διαθέτει αυτή τη στιγμής το ελληνικό παραολυμπιακό κίνημα. Για πρώτη φορά μετά τους Παραολυμπιακούς της Αθήνας μετέχουμε σε τόσα πολλά αθλήματα και νιώθουμε τυχεροί που υπό τέτοιες συνθήκες καταφέραμε να παρουσιάσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Πολλά από αυτά τα πράγματα που έγιναν τα τέσσερα τελευταία χρόνια, τα οφείλουμε πρώτα απ’ όλα στους αθλητές μας, αλλά και σε εσάς. Οι χορηγοί μας στάθηκαν στο πλευρό μας και βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις για τους Αγώνες του Ρίο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τη χορηγική συνεργασία με την Samsung.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα συμμετέχουν είναι οι εξής:
Η ΑΕΚ άντεξε στην παράταση απέναντι στη Άλμπα, τη νίκησε με 93-88 (79-79 κ.α. ) και έφυγε για τους «8» του BCL με πλεονέκτημα έδρας ως πρώτη και αήττητη από τον όμιλό της.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3 HD.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας