Ο Πέπε προπονήθηκε με την ομάδα της Πορτογαλίας το πρωί του Σαββάτου και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Euro 2016.
Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε χάσει τον ημιτελικό με την Ουαλία λόγω προβλήματος στον μηρό, όμως ήταν στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος στην τελευταία προπόνηση των Πορτογάλων στο Μαρκουσί και αναμένεται να ξεκινήσει στο αυριανό μεγάλο ραντεβού με την Γαλλία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας