Σάντος: «Μία στιγμή ευτυχίας, είμαστε εδώ για να κερδίσουμε»
Ευτυχισμένος ο Φερνάντο Σάντος από την πρόκριση της Πορτογαλίας, υπογράμμισε, ότι η ομάδα του εργάστηκε για σχεδόν 120 λεπτά για να εξασφαλίσει τη νίκη.
Ευτυχισμένος ο Φερνάντο Σάντος από την πρόκριση της Πορτογαλίας, υπογράμμισε, ότι η ομάδα του εργάστηκε για σχεδόν 120 λεπτά για να εξασφαλίσει τη νίκη.
«Είναι μια στιγμή ευτυχίας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισχυρές ομάδες. Υπήρχε ισορροπία και έπρεπε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να ιδρώσουμε πολύ. Ήταν ένα παιχνίδι που ευχαριστηθήκαμε, αξίζαμε αυτή την ευτυχία. Πιστεύω ακράδαντα σε αυτή την ομάδα. Υπήρχε σε προηγούμενα παιχνίδια ίσως μία υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλλά μιλήσαμε και το μήνυμα πέρασε με επιτυχία. Κάναμε ένα μεγάλο αγώνα,» είπε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός.
«Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Πάντα είπα ότι έχω 23 παίκτες και ξέρω τι έχουν κάνει οι παίκτες μου. Φάνηκε ότι ήταν απαραίτητο να ανανεώσω την ομάδα μετά από τρία παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα».
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας