Ερχεται την Πέμπτη ο Μοντανιέ για συζητήσεις με την ΑΕΚ
Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ με τον Φιλίπ Μοντανιέ, καθώς το θέμα επιβεβαιώνεται πλέον και από τη Γαλλία. Μάλιστα, η αναφορά γίνεται σε ρεπορτάζ της έγκριτης «Equipe» που αναφέρει ότι η ελληνική ομάδα «... που αναζητά προπονητή μετά την αποχώρηση του Γκουστάβο Πογέτ τον Απρίλιο, θέλει για τον πάγκο της τον πρώην τεχνικό της Ρεν, Φιλίπ Μοντανιέ». Ο Γάλλος αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη ώστε να κάνει τις τελικές επαφές και εάν δεν προκύψει κάτι δραματικό να «κλειδώσει» το deal.
Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ με τον Φιλίπ Μοντανιέ, καθώς το θέμα επιβεβαιώνεται πλέον και από τη Γαλλία. Μάλιστα, η αναφορά γίνεται σε ρεπορτάζ της έγκριτης «Equipe» που αναφέρει ότι η ελληνική ομάδα «… που αναζητά προπονητή μετά την αποχώρηση του Γκουστάβο Πογέτ τον Απρίλιο, θέλει για τον πάγκο της τον πρώην τεχνικό της Ρεν, Φιλίπ Μοντανιέ».
Το γεγονός ότι το ρεπορτάζ υπογράφεται από συντάκτη της Equipe και δεν επικαλείται ελληνικά δημοσιεύματα, σημαίνει πως επαληθεύεται και από την πλευρά του 51χρονου Γάλλου o οποίος το 2013 οδήγησε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην τέταρτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν και τη συμμετοχή στο Champions League.
Ο Γάλλος αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη ώστε να κάνει τις τελικές επαφές και εάν δεν προκύψει κάτι δραματικό να «κλειδώσει» το deal.
Τα τελευταία τρία χρόνια και έως τον Ιανουάριο του 2016 βρισκόταν στη Ρεν με την οποία έφτασε δύο φορές σε τελικούς κυπέλλου (Λιγκ Καπ 2013, Κύπελλο Γαλλίας 2014) όμως ηττήθηκε.
Η είδηση της επικείμενης συμφωνίας του με την ΑΕΚ στο site της Equipe προκάλεσε και αρκετά σχόλια αναγνωστών, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το πρώτο (χρονικά).
Κι αυτό γιατί δείχνει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα που έχει σχηματιστεί στο εξωτερικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είτε θα γίνει Θεός όπως ο Οτο Ρεχάγκελ με την εθνική… είτε το σπίτι και το αυτοκίνητό του θα καούν, όπως έγινε με τόσους άλλους! Ενδιαφέρουσα εμπειρία απ΄όλες τις απόψεις. Από πλευράς ατμόσφαιρας, καμία σχέση με τη Ρεν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεξικό: Ο ρόλος των ΗΠΑ στην επιχείρηση εξόντωσης του βαρόνου ναρκωτικών Ελ Μέντσο
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)













































![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442