«Δεν προλαβαίνω!» λέει η κυρία Τριντό και εισπράττει ειρωνεία
Ποικίλα σχόλια έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Σοφί Γκρεγκουάρ, συζύγου του Καναδού πρωθυπουργού, Τζάστιν Τριντό, ότι χρειάζεται περισσότερο προσωπικό για να φέρει σε πέρας τις αμέτρητες δημόσιες υποχρεώσεις της.
Ποικίλα σχόλια έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Σοφί Γκρεγκουάρ, συζύγου του Καναδού πρωθυπουργού, ότι χρειάζεται περισσότερο προσωπικό για να φέρει σε πέρας τις αμέτρητες δημόσιες υποχρεώσεις της.
Η σύζυγος του Τζάστιν Τριντό δήλωσε στην γαλλόφωνη εφημερίδα Le Soleil ότι λαμβάνει τεράστιο αριθμό προσκλήσεων και προτάσεων από οργανώσεις και φορείς για να τους στηρίξει με την ιδιότητα της συζύγου του πρωθυπουργού.
Η ίδια είπε στην εφημερίδα ότι έχει μόνο έναν βοηθό και ότι είναι αδύνατον να τα βγάλει πέρα, ιδίως από τη στιγμή που πρέπει να ασχοληθεί και με την οικογένειά της.
Στη Βουλή ο συντηρητικός Τζέισον Κένι εξέφρασε την έκπληξή του για τα λεγόμενα της Γκρεγκουάρ, λέγοντας ότι καμία άλλη σύζυγος πρωθυπουργού δεν είχε κάνει αντίστοιχα παράπονα στο παρελθόν.
Αλλά και οι χρήστες στο Twitter δεν δείχνουν να συμμερίζονται το πρόβλημα της Σοφί. Ήδη εμφανίστηκαν τα πρώτα hashtags (#) με διάθεση ειρωνείας και αναφορές στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι: #PrayForSophie, #SophieStrong, #JeSuisSophie.