Παναιτωλικός: «Οι πρακτικές του »πεσίματος» αποτελούν ντροπή για το ποδόσφαιρο»
Ανακοίνωση αγανάκτησης μετά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μαντζουράκης ότι συνέβησαν μετά κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Στην ανακοίνωση κάνουν λόγο για «πρακτικές του "πεσίματος" », ενώ μιλούν και για τη διαιτησία, η οποία όπως αναφέρουν έδωσε «αβαντάζ νίκης».
Ανακοίνωση αγανάκτησης μετά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μαντζουράκης ότι συνέβησαν μετά κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Στην ανακοίνωση κάνουν λόγο για «πρακτικές του «πεσίματος» », ενώ μιλούν και για τη διαιτησία, η οποία όπως αναφέρουν έδωσε «αβαντάζ νίκης». Αναλυτικά:
«Οι παρωχημένες (αλλά μάλλον δοκιμασμένες και εν τέλει αποδοτικές για κάποιους) πρακτικές του »πεσίματος» χωρίς κανένα λόγο στο ημίχρονο, που αποτελούν ντροπή (τόσο για όποιον τις διαπράττει, όσο και για όποιον υποκύπτει σ’ αυτές) για το ποδόσφαιρο, αποδείχτηκε ότι φέρνουν αποτέλεσμα. Ακόμα και αν γίνονται σε αγώνα πρωταθλήματος Super League, παρουσία εντεταλμένων οργάνων της, τα οποία »σφυρίζοντας αδιάφορα» αποδέχονται με τη στάση τους ότι κάθε γήπεδο έχει τους δικούς του »νόμους», ικανούς να διαμορφώνουν την έκβαση ενός αγώνα. «Νόμοι» που φαίνεται επηρεάζουν ακόμα και διεθνείς διαιτητές και τους οδηγούν να κρίνουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, δίνοντας αβαντάζ νίκης. Εμείς παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να ζούμε με την ελπίδα ότι κάθε αγωνιστική που έρχεται θα είναι πιο δίκαιη από την τελευταία. Ως πότε πρέπει να περιμένουμε»
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Μια απόστροφος στο κατά τα άλλα ολόιδιο όνομα που φέρει τόσο το γήπεδο της Νιούκαστλ όσο και της Έξετερ οδήγησε έναν οπαδό της Μπαρτσελόνα στην γκάφα της χρονιάς!
Στην Αμερική ταξίδεψε ο τζένεραλ μάνατζερ της της Εθνικής ομάδας Νίκος Ζήσης προκείμενου να συναντήσει τον Αντρέι Στογιάκοβιτς με σκοπό την ένταξή του στην «Γαλανόλευκη».