Χωρίς Φορτούνη η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με το Λεβαδειακό
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με το Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με το Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ολοκληρώθηκε με τη σημερινή πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση.
Ο Κώστας Φορτούνης δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή. Επισήμως και μέσω του δελτίου Τύπου δεν έχει βγει προς τα έξω τίποτα σχετικά με το αν είνα τραυματίας ή όχι, πιθανότατα πάντως έμεινε εκτ΄ς για λόγους ξεκούρασης.
Την αποστολή αποτελούν οι: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Ζντιέλαρ.
Οι Φινμπόγκασον και Μπουχαλάκης που δεν βρίσκονται στη λίστα, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.