Στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε το πρωι της Τετάρτης ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες του «δικέφαλου» και όπως όλα δείχνουν μένουν μόνο το τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες του «δικέφαλου» και όπως όλα δείχνουν μένουν μόνο το τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Ο 29χρονος δεξιός μπακ έφτασε την Τρίτη στην Ελλάδα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ είχε και συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας.
Το πρόγραμμα για τον Γκαλίτσιο περιελάμβανε ατομική προπόνηση και γνωριμία με τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ η ολοκλήρωση της μεταγραφής του δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και μέσα στη μέρα.
Ο Ράφα Μπενίτεθ προέβη στις τελικές δοκιμές στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Καρτούχας», αλλά έχει κατασταλάξει στις αποφάσεις του για την ενδεκάδα.