Την έντονη αντίδραση μερίδας οπαδών της Ρόμα προκάλεσαν τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα των «τζαλορόσι» την περασμένη εβδομάδα. Περίπου 50 «τιφόζι» βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, στην Τριγκόρια, άφησαν στην είσοδο καφάσια με… καρότα και ξεδίπλωσαν ένα πανό που έγραφε «καλή όρεξη στα κουνέλια» (η λέξη κουνέλια στην ιταλική αργκό χρησιμοποιείται όπως στα ελληνικά οι κότες, υποδηλώνει δηλαδή τους δειλούς), ενώ φώναξαν συνθήματα κατά του προέδρου του συλλόγου, Τζέιμς Παλότα, και του γενικού διευθυντή, Μάουρο Μπαλντισόνι.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί