«Για εμάς είναι τελικός» είπε ο Γκουαρντιόλα για Ολυμπιακό
Ως μία καλή ομάδα τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα, εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης (21:45) στο Μόναχο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μάλιστα, ο τεχνικός των Βαυαρών δεν έκρυψε ότι περίμενε δυνατή την ελληνική ομάδα και δεν του κάνει εντύπωση η φετινή πορεία της, ενώ για το ματς είπε πως: «Για μας το παιχνίδι είναι ένας τελικός και θα παλέψουμε για να γίνουμε η πρώτη γερμανική ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο»! Τέλος αναφέρθηκε και στη ματαίωση του ελληνικού ντέρμπι λόγω επεισοδίων...
Ως μία καλή ομάδα τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα, εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης (21:45) στο Μόναχο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Μάλιστα, ο τεχνικός των Βαυαρών δεν έκρυψε ότι περίμενε δυνατή την ελληνική ομάδα και δεν του κάνει εντύπωση η φετινή πορεία της, ενώ για το ματς είπε πως:
«Για μας το παιχνίδι είναι ένας τελικός και θα παλέψουμε για να γίνουμε η πρώτη γερμανική ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο»! Τέλος αναφέρθηκε και στη ματαίωση του ελληνικού ντέρμπι λόγω επεισοδίων…
Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουαρντιόλα:
Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι καλός αμυντικά, ενώ, όπως έχουμε δει, έχει πολύ δυνατές και γρήγορες πτέρυγες, παίζοντας πολύ εκεί. Πολλοί έλεγαν πριν τον πρώτο αγώνα πως θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά ο Ολυμπιακός απέδειξε στην πορεία πόσο καλή ομάδα είναι.
Είναι πολύ καλός ανασταλτικά και διαθέτει πολύ καλούς και γρήγορους ακραίους. Για μας το παιχνίδι είναι ένας τελικός και θα παλέψουμε για να γίνουμε η πρώτη γερμανική ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο. Και πέρυσι τα είχε πάει εξαιρετικά. Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα».
Για την ενδεκάδα της Μπάγερν: «Είναι κρίμα που ο Αλάμπα χτύπησε στον αγώνα με τη Σάλκε. Σήμερα δεν θα προπονηθεί και θα δούμε αύριο. Υπάρχουν αμφιβολίες αν μπορεί να αγωνιστεί. Ο Μπαντστούμπερ είναι στην αποστολή, προπονείται κανονικά εδώ και μέρες και θα αποφασίσω αύριο αν θα τον χρησιμοποιήσω.
Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να πάρω την καλύτερη απόφαση για τις ανάγκες του αγώνα και της ομάδας μου. Φυσικά μου αρέσει να είναι όλοι οι παίκτες μου διαθέσιμοι και να δίνουν μάχη για όλες τις θέσεις. Δεν θέλω να λέω κάθε εβδομάδα γιατί ένας παίκτης έπαιξε ή δεν έπαιξε. Όταν κάποιος είναι στον πάγκο δεν σημαίνει ότι έχω πρόβλημα μαζί του».
Για τη ματαίωση του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Δεν είναι πλεονέκτημα για μας ότι δεν έγινε ντέρμπι. Είναι μειονέκτημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Ο Μανουέλ Νόιερ, από τη μεριά του, ανέφερε: «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια και για εμάς δεν θα είναι καθόλου εύκολη η αποστολή».
Ο Χέλγκερ Μπαντστούμπερ, είχε να πει: «Στόχος μας είναι η νίκη και φυσικά η εξασφάλιση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Η διακοπή του πρωταθλήματος με βοήθησε να δουλέψω και είμαι έτοιμος. Ξέρω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο καθώς έχουμε ακόμα ένα sold-out και πρέπει να παίξουμε καλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα μας στηρίξουν».
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας