Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ελεύθερος ο Σισέ που έστειλε… μήνυμα μέσω twitter

Ελεύθερος ο Σισέ που έστειλε… μήνυμα μέσω twitter

Ελεύθερος αφέθηκε μετά από κάτι παραπάνω από 12 ώρες ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος το πρωί της Τρίτης είχε συλληφθεί από τη γαλλική αστυνομία για υπόθεση εκβιασμού του πρώην συμπαίκτη του στην Μαρσέιγ, αλλά και την Εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά. Αυτό το γνωστοποίησαν οι γαλλικές αρχές με ανακοίνωση που εξέδωσαν. Κατά την αποχώρηση του, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έκανε κάποιο σχόλιο στους δημοσιογράφους, όμως λίγο αργότερα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω ανάρτησης τους στο twitter.

Ελεύθερος αφέθηκε μετά από κάτι παραπάνω από 12 ώρες ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος το πρωί της Τρίτης είχε συλληφθεί από τη γαλλική αστυνομία για υπόθεση εκβιασμού του πρώην συμπαίκτη του στην Μαρσέιγ, αλλά και την Εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά.

Αυτό το γνωστοποίησαν οι γαλλικές αρχές με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Κατά την αποχώρηση του, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έκανε κάποιο σχόλιο στους δημοσιογράφους, όμως λίγο αργότερα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω ανάρτησης τους στο twitter.

Η ανάρτηση περιείχε μια φωτογραφία που έγραφε: «Πολλοί κρίνουν, πολύ λίγοι γνωρίζουν. Τα πραγματικά μένουν κρυφά και αυτοί που ζηλεύουν συκοφαντούν», ενώ τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα: «Μην ανησυχείς, να είσαι χαρούμενος. Ουδέν σχόλιο. Σε αυτούς που ξέρουν να ακούν».

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί νωρίτερα, με τη σύλληψη του Γάλλου
.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο