Συναυλία-γιορτή αλληλεγγύης από τον Κώστα Λειβαδά με ελεύθερη είσοδο
Ο τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς σβήνει 18 κεράκια στην ελληνική μουσική σκηνή (δισκογραφικά και συναυλιακά) και το γιορτάζει μαζί με φίλους του ερμηνευτές και το κοινό που τον ακολουθεί. Την «ενηλικίωσή» του γιορτάζει ο Κώστας Λειβαδάς και στήνει μια μεγάλη μουσική γιορτή την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, με πολλά αγαπημένα τραγούδια και […]
Ο τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς σβήνει 18 κεράκια στην ελληνική μουσική σκηνή (δισκογραφικά και συναυλιακά) και το γιορτάζει μαζί με φίλους του ερμηνευτές και το κοινό που τον ακολουθεί.
Την «ενηλικίωσή» του γιορτάζει ο Κώστας Λειβαδάς και στήνει μια μεγάλη μουσική γιορτή την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, με πολλά αγαπημένα τραγούδια και καλεσμένους επί σκηνής. Αυτή είναι και η πρώτη του «κεντρική» εμφάνιση μετά την επιτυχημένη του παράσταση στην κατάμεστη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Ιούλιο.
Παράλληλα, ο τραγουδοποιός αναμένεται να κυκλοφορήσει και τη νέα του δισκογραφική δουλειά που τιτλοφορείται «18 Χρόνια Δρόμος» (Feelgood Records) και περιλαμβάνει σημαντικές στιγμές της πορείας του.
Στη συναυλία της Αθήνας θα ακουστούν τραγούδια από την αρχή της καριέρας του τραγουδοποιού όπως τα «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», «Για να σε συναντήσω», «Πιάσε με», «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (το οποίο έχει γράψει με τον Γιώργο Δημητριάδη), έως τα «Η επιμονή σου», «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», «Παιδιά των Δρόμων», «Μοίρα μου Έγινες», «Είναι εντάξει μαζί μου», «Τράβα ρε Μάγκα», «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη», κ.α.
Στη σκηνή θα το συνοδέψουν οι: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου και Βίκυ Καρατζόγλου.
Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδο στη συναυλία είναι ελεύθερη, ενώ στόχος της διοργάνωσης και επιθυμία των καλλιτεχνών είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου.
Info Φεστιβάλ Γαλατσίου 2015 «Παρέα με τ’αστέρια», Άλσος Βεϊκου
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας