Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τσίπρας στο υπουργείο Υποδομών: Από οικονομολόγους καήκαμε

Τσίπρας στο υπουργείο Υποδομών: Από οικονομολόγους καήκαμε

Βελτιώσεις στην υφιστάμενη πολιτική διοδίων, στις Παραχωρήσεις της Ιόνιας οδού και του Ε-65, που εκμεταλλεύονται τα διόδια από τις Αφίδνες μέχρι τη Λαμία, αναμένεται να ανακοινωθούν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Υποδομών. Ενδιαφέρον είχε το σχόλιο που έκανε στις κάμερες ο Αλέξης Τσίπρας για την «επαγγελματική σύνθεση» της κυβέρνησης.

Βελτιώσεις στην υφιστάμενη πολιτική διοδίων, στις Παραχωρήσεις της Ιόνιας οδού και του Ε-65, που εκμεταλλεύονται τα διόδια από τις Αφίδνες μέχρι τη Λαμία, αναμένεται να ανακοινωθούν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Υποδομών.

Ο πρωθυπουργός συναντάται με τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη. Παρών ο υπουργός Οικονομιίας Γιώργος Σταθάκης και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Επίσης θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με το νέο θεσμικό πλαίσιο που θα διέπει τη μελέτη και την κατασκευή των δημοσίων έργων.

Ενδιαφέρον είχε το σχόλιο που έκανε στις κάμερες για την «επαγγελματική σύνθεση» της κυβέρνησης:

«Το θετικό είναι ότι η κυβέρνηση έχει πολλούς μηχανικούς. Από οικονομολόγους καήκαμε…»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο