Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Ισπανό αριστερό μπακ, Ντίντακ Βιλά
Και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι από την Παρασκευή, ο Ντίντακ Βιλά, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού 26χρονου αριστερού μπακ, καλύπτοντας το κενό που είχε στην συγκεκριμένη θέση. Ο Ντίντακ αποτέλεσε την εναλλακτική λύση μετά το «ναυάγιο» με Χαφέζ και έτσι η «Ένωση» δεν έχασε χρόνο. Ο ίδιος, μίλησε για το «πολύ μεγάλο βήμα» της καριέρας του και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα ομάδα για να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ, Ντίντακ Βιλά
Και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι από την Παρασκευή, ο Ντίντακ Βιλά, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού 26χρονου αριστερού μπακ, καλύπτοντας το κενό που είχε στην συγκεκριμένη θέση.
Ο Ντίντακ αποτέλεσε την εναλλακτική λύση μετά το «ναυάγιο» με Χαφέζ και έτσι η «Ένωση» δεν έχασε χρόνο.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό που υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.
Ο Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1989. Αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπανιόλ. Το 2011 αποκτήθηκε από τη Μίλαν, η οποία τον παραχώρησε δανεικό κατά σειρά στις Εσπανιόλ (2011-12) Μπέτις (2013-14) και Εϊμπάρ (2014-15) με τις οποίες έκανε «γεμάτες» σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες της Ισπανίας κάτω των 19, 20, 21 και 23 ετών».
«Στην ΑΕΚ για τίτλους»
Ο ίδιος, μίλησε για το «πολύ μεγάλο βήμα» της καριέρας του και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα ομάδα για να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι υπέγραψα συμβόλαιο σε μία μεγάλη ομάδα που επιδιώκει να κατακτά τίτλους και αυτό για εμένα είναι εξαιρετικά σημαντικό» ήταν τα πρώτα λόγια του 26χρονου αριστερού μπακ στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και συμπλήρωσε:
«Για την καριέρα μου θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα το ότι ανήκω πλέον σε μία ομάδα που θέλει να κερδίζει σε κάθε της παιχνίδι. Είμαι έτοιμος να την βοηθήσω άμεσα και πιστεύω ότι και εγώ μπορώ να πάρω πάρα πολλά από τη συνεργασία μου με την ΑΕΚ αλλά και η ΑΕΚ θα κερδίσει πολλά από εμένα».
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα του για την κανονική περίοδο της Euroleague, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Μάρκο Νίκολιτς και Φελίπε Ρέλβας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, τονίζοντας αμφότεροι πως η «Ένωση» θα πολεμήσει μέχρι τέλους για να πετύχει την ανατροπή.