Η Λένα Δανιηλίδου πάλεψε, αλλά ηττήθηκε στο 2ο γύρο στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων, στο Χερμπ της Γερμανίας. Η 32χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε από την Αυστριακή, Ρία Κένιγκ, Νο 4 του ταμπλό και στο 334 του κόσμου, με 6-1, 2-6, 7-5. Η Δανιηλίδου είχε συνολικά καλή παρουσία στο χωμάτινο τουρνουά των 15.000 δολαρίων. Αξιοποίησε τη «wild card» από τους διοργανωτές και νίκησε στον 1ο γύρο την Γουαδελούπε Ρόχας από την Αργεντινή, με 6-4, 6-7 (2) και 6-4.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.