Καθυστερεί η αποδέσμευση του Σίλβα… πρόβλημα για Ολυμπιακό
Πολύ δύσκολη εξακολουθούν εξακολουθούν να θεωρούν οι Πορτογάλοι, τη συμφωνία του Μάρκο Σίλβα με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με την αποζημίωσή του. Και ενώ, όπως ανέφερε η «Record», οι δύο συνεργάτες του, Ζοάο Πέδρο και Γκονσάλο Πέδρο, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα απόσταση με τον Μάρκο Σίλβα που τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορεί να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».
Πολύ δύσκολη εξακολουθούν εξακολουθούν να θεωρούν οι Πορτογάλοι, τη συμφωνία του Μάρκο Σίλβα με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με την αποζημίωσή του.
Και ενώ, όπως ανέφερε η «Record», οι δύο συνεργάτες του, Ζοάο Πέδρο και Γκονσάλο Πέδρο, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, με στόχο την «φιλική καταγγελία της σύμβασης», φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα απόσταση με τον Μάρκο Σίλβα.
Οι περιπτώσεις τους βέβαια είναι διαφορετικές και σίγουρα πιο εύκολες, από εκείνη του Πορτογάλου προπονητή, που φέρεται πως περιμένει να βρεθεί σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ και στην συνέχεια να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Οπως έχει σημειώσει η «Record», ο 37χρονος προπονητής αξιώνει αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ ευρώ για το υπόλοιπο διάστημα του συμβολαίου του, αλλά η Σπόρτινγκ είναι διατεθειμένη να του δώσει 500.000 ευρώ, ενώ αρνείται να υπογράψει όρο που θέλει να θέσει ο σύλλογος της Λισαβόνας, απαγορεύοντάς του να εργαστεί σε μια εκ των Πόρτο και Μπενφίκα μέχρι το 2018.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιτούδης για όσα έζησε στο Τελ Αβίβ: «Η έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα, έγινε 700 μ. από το σπίτι μου»
- Πάτρα: Κατολισθήσεις απειλούν κατοικίες – Εντολή εκκένωσης από την Πολιτική Προστασία
- «Πήγα για ύπνο» – Ο Μπιλ Κλίντον μιλάει για τη φωτογραφία με το τζακούζι των αρχείων Έπσταϊν που έγινε viral
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με τον Β’ τόμο του Ετυμολογικού Λεξικού της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γεώργιου Μπαμπινιώτη
- Οι παίκτριες της εθνικής ποδοσφαίρου του Ιράν δεν τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας (vid)
- Γρηγόρης Αυξεντίου: Μπροστά στο κενό του μνήμα
- Η κυβέρνηση Τραμπ ξηλώνει τα συστήματα της Anthropic, στρέφεται στην OpenAI
- ΚΚΕ: Ερώτηση τριών βουλευτών για τη συντήρηση και ανάδειξη του «Θυσιαστηρίου της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442