Η σοκαριστική φράση του Χάρα στον Καβάνι
Μετά τον αγώνα της Χιλής με την Ουρουγουάη ο Γκονζάλο Χάρα είχε γνωρίσει την κατακραυγή από τον κόσμο του ποδοσφαίρου λόγω της χειρονομίας που είχε κάνει στον Έντισον Καβάνι, η οποία όμως οδήγησε στην αποβολή του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Oriental» ο βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης, ο Χάρα είπε στον Καβάνι: «Είσαι νευρικός επειδή ξέρεις πως ο πατέρας σου θα σαπίσει στη φυλακή για 20 χρόνια», με αφορμή τη σύλληψη του πατέρα του 28χρονου λίγες ώρες νωρίτερα, έχοντας προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο ενός 19χρονου παιδιού.
Μετά τον αγώνα της Χιλής με την Ουρουγουάη ο Γκονζάλο Χάρα είχε γνωρίσει την κατακραυγή από τον κόσμο του ποδοσφαίρου λόγω της χειρονομίας που είχε κάνει στον Έντισον Καβάνι, η οποία όμως οδήγησε στην αποβολή του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Oriental» ο βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης, ο Χάρα είπε στον Καβάνι: «Είσαι νευρικός επειδή ξέρεις πως ο πατέρας σου θα σαπίσει στη φυλακή για 20 χρόνια», με αφορμή τη σύλληψη του πατέρα του 28χρονου λίγες ώρες νωρίτερα, έχοντας προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο ενός 19χρονου παιδιού.
Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το θλιβερό αυτό γεγονός, ο Καβάνι επέλεξε να παραμείνει με την αποστολή της χώρας του και να παλέψει, όμως αποκλείστηκε από τη Χιλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
- ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Ισοπαλία στην Τούμπα με δύο χαμένους
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
- Πρεμιέρα της Ίντερ Μαϊάμι στο νέο της γήπεδο – Εντυπωσιακές εικόνες από το Nu Stadium (vid)
- ΑΕΚ: 11άδα που επέλεξε ο Νίκολιτς για το «Καραϊσκάκη» (pic)
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)
- Βαλένθια – Θέλτα 2-3: Πέρασε από το Μεστάγια και μπήκε στην 6άδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442