O Πάβιτς θα καλύψει το κενό του Δεληγιάννη στον Ολυμπιακό
Με έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του κόσμου θα καλύψει ο Ολυμπιακός το κενό που άφησε ο Νίκος Δεληγιάννης, αποχωρώντας από την ενεργό δράση. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Γιόσιπ Πάβιτς, ο οποίος στα 33 του χρόνια έχει κατακτήσει τα πάντα με την εθνική ομάδα της Κροατίας, ενώ το 2012 αναδείχθηκε κορυφαίος πολίστας του κόσμου από τη FINA.
Με έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του κόσμου θα καλύψει ο Ολυμπιακός το κενό που άφησε ο Νίκος Δεληγιάννης, αποχωρώντας από την ενεργό δράση.
Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Γιόσιπ Πάβιτς, ο οποίος στα 33 του χρόνια έχει κατακτήσει τα πάντα με την εθνική ομάδα της Κροατίας, ενώ το 2012 αναδείχθηκε κορυφαίος πολίστας του κόσμου από τη FINA.
Ο πολύπειρος γκολκίπερ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 (όταν είχε ψηφιστεί καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης), έχει αναδειχθεί πρωταθλητής κόσμου το 2007 στη Μελβούρνη (έχει και τρία χάλκινα από τα Παγκόσμια του 2009, του 2011 και του 2013), πρωταθλητής Ευρώπης το 2010 στο Ζάγκρεμπ, ενώ έχει πανηγυρίσει επίσης έναν τίτλο στο World League του 2012 και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας