Εκδικάστηκε στο Ειρηνοδικείο η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας
Εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας εναντίον της ΕΠΟ, με την οποία ζητεί την έκπτωση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και τον ορισμό προσωρινής διοίκησης, επικαλούμενη 16 λόγους. Η απόφαση αναμένεται εντός των προσεχών 24 ωρών. Υπέρ της ΕΠΟ παρενέβησαν 41 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.
Εκδικάστηκε σήμερα το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας εναντίον της ΕΠΟ, με την οποία ζητεί την έκπτωση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και τον ορισμό προσωρινής διοίκησης, επικαλούμενη 16 λόγους. Η απόφαση αναμένεται εντός των προσεχών 24 ωρών.
Υπέρ της ΕΠΟ παρενέβησαν 41 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, με το νομικό εκπρόσωπο του πρωταθλητή Ελλάδας, Θεόδωρο Γιαννίκο, να υποστηρίζει ότι το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο αν γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα και πως η ζημία για το ελληνικό ποδόσφαιρο υπολογίζεται ότι θα ανέλθει σε περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ.
Για κίνδυνο αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις έκαναν λόγο και οι δικηγόροι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ ο κ. Γιαννίκος κάλεσε την προσφεύγουσα να υποστηρίξει με διαφορετικό τρόπο το αίτημά της, λέγοντας ότι «υπάρχουν αρμόδια όργανα στην ομοσπονδία».
Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαζαράκης, κατηγόρησε την ΕΠΣ Θεσσαλίας ότι υλοποιεί σχέδιο ανατροπής του Γιώργου Γκιρτζίκη. «Η Ένωσή σας υποστήριζε μονίμως τις αποφάσεις της ΕΠΟ μέχρι τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαζαράκης.
Από την πλευρά του, ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Γιώργος Παναγόπουλος, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την προσφυγή, αλλά από την εμπλοκή παραγόντων της ΕΠΟ σε ποινικές διαδικασίες και πως το CAS είναι αυτό που δίνει το δικαίωμα για την προσφυγή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μοντέρνοι «Λουδίτες» και καρυκεύματα: Οι καταναλωτικές τάσεις που θα δούμε το 2026
- Χάρις Αλεξίου: Γενέθλια για την τραγουδίστρια που έγινε 75 χρόνων – Το μήνυμά της
- Η AI εισβάλλει στη διαδικασία προσλήψεων και δημιουργεί «φαύλο κύκλο» δυσαρέσκειας
- Επιμένουν για Λάτσιο και Ιωαννίδη οι Ιταλοί: «Τον παρακολουθεί ενόψει καλοκαιριού…»
- Ανταρκτική: Γραμματοκιβώτιο με βασιλική σφραγίδα στο …τέλος του κόσμου
- Γουόρεν Μπάφετ: Οι 7 χρυσές οικονομικές συμβουλές του «Σοφού της Όμαχα»
- Δώδεκα μήνες με τον Τραμπ: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με δασμούς και πολιτική αβεβαιότητα
- Ράμμος για Φλώρινα: Θα τραγουδάμε ό,τι θέλουμε σε όποια γλώσσα θέλουμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442