Κάτοικος Μυτιλήνης θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αντριου Χογκ. Ο Μαλτέζος διεθνής τερματοφύλακας, ανανέωσε την συνεργασία του με την Καλλονή, χωρίς να γίνει γνωστό το οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Ο 30χρονος τερματοφύλακας, ήταν βασικός και αναντικατάστατος κάτω από την εστία της Καλλονής την χρονιά που ολοκληρώθηκε, με 29 συμμετοχές και 2749 λεπτά συμμετοχής.
Κάτοικος Μυτιλήνης θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αντριου Χογκ. Ο Μαλτέζος διεθνής τερματοφύλακας, ανανέωσε την συνεργασία του με την Καλλονή, χωρίς να γίνει γνωστό το οικονομικό μέρος της συμφωνίας.
Ο 30χρονος τερματοφύλακας, ήταν βασικός και αναντικατάστατος κάτω από την εστία της Καλλονής την χρονιά που ολοκληρώθηκε, με 29 συμμετοχές και 2749 λεπτά συμμετοχής.
Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον διεθνή μαλτέζο τερματοφύλακα Άντριου Χογκ για τα επόμενα δύο χρόνια»!