To 18χρονο μοντέλο με σύνδρομο Ντάουν που θέλει να αλλάξει τον κόσμο
Είναι 18 χρόνων, ζει στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας με την οικογένεια της και, όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Ο λόγος για την Μαντλίν Στιούαρτ που δηλώνει αποφασισμένη να πετύχει τον στόχο της, παρόλο που γεννήθηκε με σύνδρομο Ντάουν. «Έτσι θα αλλάξω τον κόσμο» διαμηνύει στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους που έχει αποκτήσει στο Facebook.
Είναι 18 χρόνων, ζει στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας με την οικογένεια της και, όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Ο λόγος για την Μαντλίν Στιούαρτ που δηλώνει αποφασισμένη να πετύχει τον στόχο της, παρόλο που γεννήθηκε με σύνδρομο Ντάουν.
«Έτσι θα αλλάξω τον κόσμο» διαμηνύει στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους που έχει αποκτήσει στο Facebook. Όπως λέει, ο καθένας ανεξάρτητα από το χρώμα, το ύψος, το βάρος του, μπορεί μόνος του να διαμορφώσει τις ευκαιρίες της ζωής του.
Σύμμαχός της σε αυτή την προσπάθεια είναι η μητέρα της.
«Μόνο εάν τραβήξει την προσοχή του κόσμου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα ασχοληθούν μαζί της οι άνθρωποι από το χώρο της μόδας. Αυτό είναι λυπηρό, αλλά είναι η πραγματικότητα. (Η Μαντλίν) θέλει πραγματικά να εξαλειφθούν οι διακρίσεις σε βάρος ανθρώπων με αναπηρίες» δήλωσε στη Daily Mail Australia η μητέρα της 18χρονης, Ροζάν Στιούαρτ.
«Οι άνθρωποι με σύνδρομο Ντάουν μπορούν να κάνουν τα πάντα, αλλά με τον δικό τους τρόπο. Δώστε τους μια ευκαιρία και θα ανταμειφθείτε πολύ περισσότερο απ’ όσο πιστεύετε» πρόσθεσε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας