Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ναπολιτάνος σε κατάσταση αμόκ έσπειρε το θάνατο για μια μπουγάδα

Ναπολιτάνος σε κατάσταση αμόκ έσπειρε το θάνατο για μια μπουγάδα

Ένας 48χρονος άνδρας σκότωσε 4 ανθρώπους με κυνηγητικό όπλο και τραυμάτισε άλλους 6 όταν άρχισε να πυροβολεί από το μπαλκόνι του στη Νάπολη προτού συλληφθεί. Ο 48χρονος νοσοκόμος που δεν είχε ποινικό μητρώο, άνοιξε πυρ έπειτα από καυγά με τη σύζυγό του, τον αδελφό του και την κουνιάδα του, τους οποίους όπως όλα δείχνουν σκότωσε.

Ένας 48χρονος άνδρας σκότωσε 4 ανθρώπους με κυνηγητικό όπλο και τραυμάτισε άλλους 6 όταν άρχισε να πυροβολεί από το μπαλκόνι του στη Νάπολη προτού συλληφθεί.

«Ο απολογισμός είναι 4 νεκροί, περιλαμβανομένου ενός υπαστυνόμου της δημοτικής αστυνομίας, που ήταν γείτονας του δράστη και ήταν ο πρώτος που επενέβη» διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

«Εντοπίσαμε επιπλέον δύο νεκρούς στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του. Υποθέτουμε ότι πρόκειται για μέλη της οικογένειάς του όμως δεν είχαν πάνω τους ταυτότητες προκειμένου να τους αναγνωρίσουμε άμεσα. Το τέταρτο θύμα ήταν ένας πολίτης, ένας περαστικός στο δρόμο» σύμφωνα με την ίδια πηγή.

«Επίσης, δύο αστυνομικοί, δύο καραμπινιέροι και ένα στέλεχος της δημοτικής αστυνομίας τραυματίστηκαν, όπως και ένας πολίτης» γνωστοποίησε η ίδια πηγή.

«Ο δημοτικός αστυνόμος τραυματίστηκε σοβαρά ενώ οι υπόλοιποι ελαφρύτερα» διευκρίνισε.

Όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο 48χρονος νοσοκόμος που δεν είχε ποινικό μητρώο, άνοιξε πυρ έπειτα από έναν καυγά με τη σύζυγό του, τον αδελφό του και την κουνιάδα του, τους οποίους όπως όλα δείχνουν σκότωσε.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το κακό έγινε σχετικά με το σωστό μάκρος του σκοινιού που χρησιμεύει για να απλώνεται η μπουγάδα.

Ο άνδρας ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμα και απειλούσε ότι θα το ανατίναζε με φιάλες υγραερίου.

Δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι και τον συνέλαβαν.

«Μην με σκοτώσετε, έκανα μια βλακεία» είπε στους αστυνομικούς και τους καραμπινιέρους, μόλις βγήκε από το διώροφο κτήριο στο οποίο ζούσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο