Ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί: Να εξαιρεθούν από το ΕΣΠΑ όσοι λαμβάνουν άλλο επίδομα
Σε συνάντηση που είχαν με την ΚΕΔΕ, για το ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας, οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων πρότειναν να εξαιρεθούν από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ οι μητέρες που λαμβάνουν επίδομα παιδικού σταθμού από τα ασφαλιστικά ταμεία τους.
Σε συνάντηση που είχαν με την ΚΕΔΕ, για το ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας, οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων πρότειναν να εξαιρεθούν από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ οι μητέρες που λαμβάνουν επίδομα παιδικού σταθμού από τα ασφαλιστικά ταμεία τους.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιωτικών Μεγάλων – Μικρών Παιδικών Σταθμών πρότεινα να ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, το οποίο προσφέρει δωρεάν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς, οι εργαζόμενες ωφελούμενες μητέρες, οι άνεργες μητέρες και οι μητέρες που
εργάζονται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και έχουν υποστεί σημαντική
μείωση των αποδοχών τους.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας της ΚΕΔΕ με τον Σύλλογο σε κοινά προβλήματα και αιτήματα προς την κεντρική διοίκηση.
Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2014 – 2020».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αντίστροφη μέτρηση για το fuel pass – Η διαδικασία και τα ποσά
- Συνταγή: Carrot cake pancakes
- Ισραηλινό σφυροκόπημα σε υποδομές της Τεχεράνης – Πληθαίνουν τα σενάρια περί χερσαίας επέμβασης των ΗΠΑ
- Καταφύγιο κάτω από την αίθουσα χορού στον Λευκό Οίκο ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Ενδυνάμωση: Είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε
- Προ των πυλών η κακοκαιρία: Έρχεται 48ωρο με καταιγίδες και έντονα φαινόμενα
- ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό το κτίριο ποιος (δεν) θα το πάρει;
- Μόδα και Έπσταϊν: Στο στόχαστρο τα πρακτορεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442