Τι άκουσε ο Γιάννης Πανούσης στην επικοινωνία με τους πολίτες
Την Ανοικτή Επικοινωνία με τους πολίτες εγκαινίασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δέχτηκε τους πρώτους πολίτες, οι οποίοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να εκφράσουν παράπονα και προτάσεις ή να θέσουν θέματα που πρέπει να εξετάσει το υπουργείο.
Την Ανοικτή Επικοινωνία με τους πολίτες εγκαινίασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δέχτηκε τους πρώτους πολίτες, οι οποίοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να εκφράσουν παράπονα και προτάσεις ή να θέσουν θέματα που πρέπει να εξετάσει το υπουργείο.
Ο κ. Πανούσης, υποδέχτηκε περίπου 20 άτομα στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης», όπου τους ξεκαθάρισε ότι η κίνηση αυτή δεν είναι επικοινωνιακή από, πλευράς του, δεν υποκαθιστά τις υπάρχουσες δυνατότητες επικοινωνίας των πολιτών με την ΕΛ.ΑΣ., επιδιώκει το άνοιγμα στην κοινωνία, στη βάση της ειλικρίνειας και κυρίως δεν πρόκειται να συζητηθούν τυχόν «ρουσφέτια» και «πελατειακά» θέματα.
Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο, οι πολίτες έθεσαν ζητήματα, που αφορούσαν σε αστυνόμευση περιοχών, πυρόσβεση, κατεστραμμένες περιουσίες, νέες δραστηριότητες της Αστυνομίας, παραχώρηση χρήσης εγκαταστάσεων και κτιρίων της Αστυνομίας για κοινωνικούς λόγους κλπ.
«Κάνουμε άνοιγμα στην κοινωνία. Θέλουμε να σταθούμε δίπλα στον πολίτη και τα προβλήματά του. Αν δεν πιάσουμε τον παλμό της κοινωνίας, κινδυνεύουμε να γίνουμε γραφειοκράτες. Η πρωτοβουλία μας δεν είναι ούτε συγκυριακή, ούτε επικοινωνιακή. Εντάσσεται στο πλαίσιο οικοδόμησης μιας νέας σχέσης με τον πολίτη και συμφιλίωσης Αστυνομίας και κοινωνίας» δήλωσε ο κ. Πανούσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με το Μαρούσι πριν τον Ολυμπιακό – Τα δεδομένα στο τριφύλλι με τη γρίπη Α
- Τρίγωνα, κάλαντα και καρφιά: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έσταζαν φαρμάκι
- Είναι τελικά κοντά η συμφωνία για την Ουκρανία; Οι δύσκολες πραγματικότητες
- Plan Your Getaways: Long Weekends and Holidays in Greece for 2026
- Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού στα Άνω Λιόσια
- Μεγάλη αγωνία στους Νάγκετς: Ο Γιόκιτς τραυματίστηκε και αποχώρησε κουτσαίνοντας (vid)
- Κρήτη: «Ελπίζουμε να είναι ζωντανός» – Τι λένε οι γονείς του 33χρονου γιατρού που έχει εξαφανιστεί
- Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο, κερδίζουν οι Μπακς: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στους Χόρνετς (113-123)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442