Φωτιά στο στρατόπεδο μεταναστών Σάμου
Ένας οικίσκος στο στρατόπεδο προσωρινής κράτησης μεταναστών στο Βαθύ της Σάμου κάηκε ολοσχερώς από φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κέντρο υποδοχής έχει χωρητικότητα 280 ατόμων και αυτή τη στιγμή κρατούνται εκεί 187 μετανάστες.
Ένας οικίσκος 30 τετραγωνικών μέτρων στο στρατόπεδο προσωρινής κράτησης μεταναστών στο Βαθύ της Σάμου κάηκε ολοσχερώς, από φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Επί τόπου έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία συμμετείχε με τρία οχήματα και 10 άνδρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κέντρο υποδοχής έχει χωρητικότητα 280 ατόμων και αυτή τη στιγμή κρατούνται εκεί 187 μετανάστες.
Πληροφορίες ανέφεραν ότι στο στρατόπεδο επικράτησε αναστάτωση και ότι έβαλαν τη φωτιά οι κρατούμενοι μετανάστες. Οι πληροφορίες αυτές ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν επισήμως. Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442