Τόνοι ακατάλληλου κρέατος και παρασκευασμάτων δεσμεύτηκαν στην Πάτρα
Περισσότερα από 3.200 κιλά κρέατος και παρασκευασμάτων, τα οποία κρίθηκαν μη ασφαλή και ακατάλληλα για κατανάλωση, εντοπίστηκαν σε εγκατάσταση επεξεργασίας κρέατος του δήμου Μεσολογγίου Πατρών.
Περισσότερα από 3.200 κιλά κρέατος και παρασκευασμάτων, τα οποία κρίθηκαν μη ασφαλή και ακατάλληλα για κατανάλωση, εντοπίστηκαν σε εγκατάσταση επεξεργασίας κρέατος του δήμου Μεσολογγίου Πατρών.
Τα προϊόντα αυτά δεν τηρούσαν τις προϋποθέσεις υγιεινής που προβλέπονται από τη νομοθεσία, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας έπειτα από γνωμάτευση τριμελούς επιτροπής του τμήματος κτηνιατρικής.
Σύμφωνα με την Περιφέρεια, θα συνεχιστούν οι έλεγχοι σε εγκαταστάσεις, αλλά και σε καταστήματα παραγωγής και πώλησης προϊόντων.
Τα ακατάλληλα προϊόντα εντοπίστηκαν από μικτό κλιμάκιο ελεγκτών του τμήματος Κτηνιατρικής και του τμήματος Εμπορίου της Περιφέρειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Τέλος από τη Μύκονο Betsson ο Έβανς – Ποιος είναι ο λόγος που αποχωρεί…
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442